Makelaar Enschede

Op zoek naar een huis in Enschede? Of heeft u uw droomhuis al gevonden? Dan wilt u uiteraard zeker weten dat u de juiste prijs betaalt! Er staan veel huizen te koop dus de keuze is groot. Het is dan extra belangrijk de zaken goed op een rijtje te zetten om te bepalen welk huis het beste bij u past.

  • Wat kunt U van ons verwachten?
  • Deskundig aan-/verkoopadvies in Enschede
  • Flexibiliteit in afspraken
  • Heldere en open communicatie
  • De beste presentatie van uw huis
  • Enthousiasme en betrokkenheid bij bezichtiging
  • Een geschikte koper voor uw huis
  • Professionele afhandeling
  • Gecertificeerde taxaties
  • Zorgeloos de beste deal!


HOME
In Enschede huis aankopen of verkopen? Dat betekent een verandering in uw leven. Een spannende en drukke tijd breekt aan. Veel om over na te denken, of u nu gaat kopen of verkopen. Het is belangrijk dat u niets over het hoofd ziet, want dat kan grote gevolgen hebben. Hulp komt daarbij dan zeker goed van pas.

Want waar moet u precies op letten? Welke prijs is in deze tijd reëel? Hoe brengt u uw huis zo goed mogelijk in beeld, juist terwijl er nu zoveel aanbod is? Wie maakt potentiële kopers enthousiast of wijst u op belangrijke details als u wilt kopen? Ieder zijn vak!

Misschien wilt u een deel van het werk zelf doen, maar graag met de expertise van een specialist bij de hand? Of wilt u een full service dienstverlening met volledige begeleiding? Alles is mogelijk en bespreekbaar bij Pikeur Makelaars. Onze passie voor het maken van de beste deal voor beide partijen gecombineerd met onze jarenlange ervaring als NVM makelaar, zorgt gegarandeerd voor service op maat. Uw zoektocht naar een nieuw thuis, of naar een geschikte koper voor uw huis, wordt vanaf nu vooral een spannende én leuke fase!

Wilt u zorgeloos in Enschede huis kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op!

AANKOOP
Op zoek naar een huis in Enschede? Of heeft u uw droomhuis al gevonden? Dan wilt u uiteraard zeker weten dat u een juiste prijs betaalt! Er staan veel huizen te koop dus de keuze is groot. Het is dan extra belangrijk de zaken goed op een rijtje te zetten om te bepalen welk huis het beste bij u past. Bij een bezichtiging neemt het enthousiasme vaak de overhand. Heel goed natuurlijk, maar uw makelaar staat naast u en kijkt met een meer zakelijke blik naar het huis. Die wijst u op de voor- en nadelen zodat u tot de juiste keuze komt. Als u dat wilt, krijgt u onze begeleiding van bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis van de reële prijzen en de markt, onderhandelen we de beste prijs voor u, zodat u zich bezig kunt houden met de nieuwe inrichting en de voorpret.

Pikeur Makelaars:
1. Zoekt en vindt uw nieuwe thuis in Enschede
2. Onderhandelt scherp
3. Biedt zekerheid door bouwtechnisch onderzoek
4. Begeleidt het hele traject van bezichtiging tot notaris

Bent u op zoek naar een nieuw thuis? Neem dan contact met ons op!

VERKOOP
Uw huis in Enschede jarenlang uw thuis geweest. Dat geeft emoties, die bij het verkopen altijd wel even boven tafel komen. Toch is belangrijk het hoofd koel te houden. U wilt immers de beste deal voor uw huis in Enschede! Dan is hulp bij het presenteren van uw huis belangrijk. De mooiste plekjes laten zien bij de bezichtiging. Enthousiasme overbrengen. De juiste vragen aan de potentiële koper stellen om zo goed mogelijk in te spelen op diens wensen. De juridische kwesties in ogenschouw nemen, de afspraken goed vastleggen, uw rechten en plichten als verkoper beschermen...kortom. U met raad en daad terzijde staan! Hoe? Pikeur werkt volgens een stappenplan, zodat u de beste deal voor uw huis krijgt:

1. Opname van uw woning, meting volgens de NEN 2580 normen
2. Bepalen marktwaarde en vraagprijs na marktanalyse
3. Professionele fotograaf maakt uitgebreide fotorapportage inclusief 360 graden foto’s. Zien doet verkopen!
4. Alle beschikbare plattegronden bewerkt tot een complete aanmelding
5. Optimale vermelding op eigen website, Funda, kleuren brochures etc.
6. Enthousiaste bezichtigingen door eigen NVM makelaars, 's avonds of op zaterdag!
7. Scherpe onderhandelingen voor de beste deal
8. Koopakte opstellen, opleveren en overdracht bij notaris

Wilt u ook zorgeloos de beste deal voor uw huis in Enschede? Neem dan contact met ons op!

TAXATIES
Taxatie in Enschede? Of het nu om de marktwaarde voor de bank, de herbouwwaarde voor de opstalverzekering of de marktwaarde voor de belasting gaat, u wilt de juiste waarde van uw pand! Vraag naar onze scherpe tarieven, want:

Pikeur taxeert de juiste waarde!
Wilt u ook de beste taxatie voor uw pand in Enschede? Neem dan contact met ons op! Ons team
Het Pikeur Makelaars team bestaat uit:
Bjorn Luchies
Alexander Witsmeer

Een huis kopen of uw huis verkopen. Een grote stap die vaak met emotie gepaard gaat. De afhandeling wilt u natuurlijk soepel, nauwkeurig en professioneel laten verlopen. Maak daarom kennis met het team van Pikeur Makelaars!

Bjorn Luchies, makelaar en taxateur:
"Als koper én verkoper blij zijn met de gesloten deal, is mijn dag goed. Elk huis heeft zijn eigen charme en mooie plekjes. Het is de kunst de koper daarop te wijzen. Ik laat de aspirant kopers dan ook graag het huis voelen en beleven. Laat ze even rustig zitten op een tuinbank om van de tuin te genieten. Of op dat mooie plekje in de serre. Wijs ze op voorzieningen in de buurt. Iedere koper heeft ook zijn eigen specifieke wensen en als je je daar in verdiept, vind je ook echt het huis dat ze past. Ik denk graag met ze mee. Zowel voor de aankoop als de verkoop ga ik de onderhandelingen altijd in met als doel de beste deal. Dát is waar ik voor ga!"

Alexander Witsmeer, A-RMT:
"Mensen zijn vaak trots op hun huis en stralen dat uit. Dat vind ik mooi! Ik breng dat enthousiasme over het huis dan ook graag op de aspirant kopers over en neem daar alle tijd voor. Het zoeken naar een woning gebeurt tegenwoordig steeds meer op internet, maar als eenmaal de bezichtigingen gedaan moeten worden, kom ik echt tot leven. Het menselijke contact, op zoek naar de juiste woning of beste deal. Het laten beleven van een huis, mijn kritische blik over het huis laten gaan, de overwegingen en het mogen adviseren. Allemaal zaken waar ik van geniet. Komt het tot een deal? Ja, dan is dat helemaal geweldig!"

Wilt u ook zorgeloos uw huis kopen of verkopen in Enschede? Neem dan contact op met Pikeur Makelaars

Aankoop H. Postelweg 17 te Lochem We hebben Bjorn ervaren als heel betrokken en deskundige makelaar. Voordat wij gingen bezichtigen was hij al gaan kijken of de schuur wel groot...
H. Postelweg 17 te Lochem
93
Verkocht Emmastraat 44 te Lochem Erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen! Bjorn is eerlijk en duidelijk en zeker niet duur....
Emmastraat 44 te Lochem
97
Verkocht Tobias Asserplein 8 te Lochem Heb de gehele verkoop-periode zeer goed contact ondervonden, ...
Asserplein 8 te Lochem
90
Klanten vertellen want uw mening telt!

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.