WOZ-waarde

De Wet WOZ is gewijzigd vanaf 2021. Tot en met het jaar 2020 was de inhoud (m3) van uw woning de basis voor de hoogte van de WOZ-waarde. 
Vanaf 2021 is dit gebruiksoppervlakte (m2) van uw woning. Deze wijziging is landelijk besloten. De meeste gemeenten hebben middels een onderzoek alle woningen v.v. een gebruiksoppervlakte(n). Mogelijk is door deze nieuwe meetmethode de waarde van uw woning anders.
In de voorgaande jaren is het regelmatig gebleken dat de WOZ-waarde niet juist was vastgesteld en wordt dit nu gecorrigeerd.
Wij raden U aan om het taxatieverslag van uw woning op te vragen en de gegevens in deze te controleren!

Mocht U vragen in deze hebben dan helpen wij U graag!

Aankoop H. Postelweg 17 te Lochem We hebben Bjorn ervaren als heel betrokken en deskundige makelaar. Voordat wij gingen bezichtigen was hij al gaan kijken of de schuur wel groot...
H. Postelweg 17 te Lochem
93
Verkocht Emmastraat 44 te Lochem Erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen! Bjorn is eerlijk en duidelijk en zeker niet duur....
Emmastraat 44 te Lochem
97
Verkocht Tobias Asserplein 8 te Lochem Heb de gehele verkoop-periode zeer goed contact ondervonden, ...
Asserplein 8 te Lochem
90
Klanten vertellen want uw mening telt!

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.