Een huis kopen

Op zoek naar een huis? Of heeft u uw droomhuis al gevonden? Dan wilt u uiteraard zeker weten dat u een juiste prijs betaalt!

De afgelopen jaren was de huizenmarkt een gekkenhuis. Overbieden was zo'n beetje de norm en de prijzen gingen jarenlang omhoog maar het lijkt erop dat de huizenmarkt afkoelt. Het is nu belangrijk de zaken goed op een rijtje te hebben om te bepalen welk huis het beste bij u past om vervolgens snel te kunnen schakelen. Wij staan naast u en kijken met een zakelijke blik naar het huis zodat u tot de juiste keuze komt.

 

Als u dat wilt, krijgt u onze begeleiding van bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris. Met onze kennis van de reële prijzen en de markt, onderhandelen we de beste prijs voor u, zodat u zich bezig kunt houden met de nieuwe inrichting en de voorpret.

Pikeur Makelaars:
  • Zoekt en vindt uw nieuwe thuis
  • Onderhandelt scherp
  • Biedt zekerheid door bouwtechnisch onderzoek
  • Begeleidt het hele traject van bezichtiging tot notaris 

Bent u op zoek naar een nieuw thuis? Neem dan contact met ons op!

Aankoop H. Postelweg 17 te Lochem We hebben Bjorn ervaren als heel betrokken en deskundige makelaar. Voordat wij gingen bezichtigen was hij al gaan kijken of de schuur wel groot...
H. Postelweg 17 te Lochem
93
Verkocht Emmastraat 44 te Lochem Erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen! Bjorn is eerlijk en duidelijk en zeker niet duur....
Emmastraat 44 te Lochem
97
Verkocht Tobias Asserplein 8 te Lochem Heb de gehele verkoop-periode zeer goed contact ondervonden, ...
Asserplein 8 te Lochem
90
Klanten vertellen want uw mening telt!

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.