Wat is de waarde?

U heeft een Taxatie nodig?

Of het nu om de aankoop van uw droomhuis, een verbouwing van uw woning, de herbouwwaarde voor de verzekering of de marktwaarde voor de belasting gaat, u wilt natuurlijk de juiste waarde voor uw woonhuis!

Sinds 2010 eisen alle geldverstrekkers dat een taxatierapport gevalideerd is door bv. het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Een aantal geldverstrekkers stelt inmiddels zelfs een dergelijk gevalideerd rapport ook voor niet NHG-financieringen verplicht.

Uw woningtaxatie is bij Pikeur Makelaars in goede handen, want onze taxateurs zijn bij het NRVT en de NVM geregistreerd, en voeren de taxatie volgens strikte, uniforme en duidelijke richtlijnen uit. De geldverstrekker, de intermediair en u krijgen zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport dat helder inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijfsmatige taxaties. Onze Bedrijfsmatig Taxateur is opgenomen in het landelijk register voor de kamer Bedrijfsmatige Taxaties, waardoor u verzekerd bent van een juiste taxatie van uw pand!


Pikeur Makelaars dus óók voor al uw taxaties want:
  • Door NWWI gevalideerde taxatierapporten
  • Geregistreerd bij VastgoedCert en NVM
  • Helder, uniform en transparant
  • Snel: binnen 48 uur uitgevoerd
  • Scherpe tarieven
  • Pikeur taxeert de juiste waarde!

Wilt u ook de beste taxatie voor uw pand? Neem dan contact met ons op!

      

Aankoop H. Postelweg 17 te Lochem We hebben Bjorn ervaren als heel betrokken en deskundige makelaar. Voordat wij gingen bezichtigen was hij al gaan kijken of de schuur wel groot...
H. Postelweg 17 te Lochem
93
Verkocht Emmastraat 44 te Lochem Erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen! Bjorn is eerlijk en duidelijk en zeker niet duur....
Emmastraat 44 te Lochem
97
Verkocht Tobias Asserplein 8 te Lochem Heb de gehele verkoop-periode zeer goed contact ondervonden, ...
Asserplein 8 te Lochem
90
Klanten vertellen want uw mening telt!

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.