Mijn huis verkopen

Uw huis is jarenlang uw thuis geweest. Dat geeft emoties, die bij het verkopen altijd wel even boven tafel komen. Toch is belangrijk het hoofd koel te houden. U wilt immers de beste deal voor uw huis! Dan is hulp bij het presenteren van uw huis belangrijk.

De mooiste plekjes laten zien bij de bezichtiging. Enthousiasme overbrengen. De juiste vragen aan de potentiële koper stellen om zo goed mogelijk in te spelen op diens wensen. De juridische kwesties in ogenschouw nemen, de afspraken goed vastleggen, uw rechten en plichten als verkoper beschermen...kortom, U met raad en daad terzijde staan! Hoe?

Pikeur werkt volgens een stappenplan, zodat u de beste deal voor uw huis krijgt:

Opname van uw woning
  • Bepalen marktwaarde en vraagprijs na marktanalyse
  • Professionele fotograaf maakt uitgebreide fotorapportage inclusief 360 graden foto's en Virtuele Tour. Zien doet verkopen!
  • Alle beschikbare plattegronden bewerkt tot één complete aanmelding
  • Optimale verspreiding op eigen website, Funda, kleuren brochures etc.
  • Enthousiaste bezichtigingen door eigen NVM makelaars, óók 's avonds of op zaterdag!
  • Scherpe onderhandelingen voor de beste deal
  • Koopakte opstellen, opleveren en overdracht bij notaris

Wenst U actief deel te nemen aan het verkoopproces van uw eigen woning dan zijn de Pikeur Makelaars Selectdiensten op uw lijf geschreven.

Het basis pakket komt overeen met vergelijkbare producten die via grote 'internet makelaars' middels het internet worden aangeboden. Het grote verschil met ons basis pakket en de producten van 'internet makelaars' is als volgt:

 

  • alle makelaarsdiensten worden door ons als lokaal bekende NVM makelaar verzorgd;
  • direct contact met uw eigen makelaar; niet alleen telefonisch of mail maar ook onder genot van een kop koffie op ons kantoor in Lochem;
  • uitbreiding van de deeldiensten tijdens het verkoopproces.

Wilt u ook zorgeloos de beste deal voor uw huis? Neem dan contact met ons op!

Aankoop H. Postelweg 17 te Lochem We hebben Bjorn ervaren als heel betrokken en deskundige makelaar. Voordat wij gingen bezichtigen was hij al gaan kijken of de schuur wel groot...
H. Postelweg 17 te Lochem
93
Verkocht Emmastraat 44 te Lochem Erg vriendelijk. Een aanrader voor iedereen! Bjorn is eerlijk en duidelijk en zeker niet duur....
Emmastraat 44 te Lochem
97
Verkocht Tobias Asserplein 8 te Lochem Heb de gehele verkoop-periode zeer goed contact ondervonden, ...
Asserplein 8 te Lochem
90
Klanten vertellen want uw mening telt!

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.